Mindenfele a Delhi-i internet kavezobol

Itt ulok az indiai repter internetkavezojaban. Mar becsekkeltem. Korabban azt mondtam, hogy annyira keves tulsullyal meg sosem utaztam, de akkor megbuntettek, illetve ra kellett fizetnem. Most meg kevesebb volt a csomagom. 21,8 kg es 10 kg a kezipoggyaszom. De mivel ez Aeroflot, ezert 5 kg tulsulyt kellett fizetnem. Koszonom a kedvesseguket.
Tegnap nagyon intenziv napom volt. Egesz nap rohangaltam. Vegul mindent sikerult elinteznem. Ennek nagyon-nagyon orulok. Remelem a matajik elegedettek lesznek a szarikkal. Nagyon jo, uj es kulonleges szarikat tudtam szerezni.
A mai napon Delhiben kellett volna kavarnom :(, de Krisna kegyebol a Bina hangszeressel valo talalkam elmaradt :), igy egybol csak egy repter melletti hotelbe mentem. Azert maradt el, mert az ember korhazba kerult – megmutottek. Korabban nem azokat a harmoniumokat kuldtek, miont, amit kertunk. Telefonon beszeltem vele, mondta, hogy kompenzalaskeppen az arkulonbozetet levasarolhatjuk. Becsuletukre valljek. Bizonyitani nem tudom, hogy nem azokat a harmoniumokat kaptuk, amit kertunk, de bevallalta. Gondolom, kozrejatszott az, hogy eleg komoly vevoi vagyunk es nem akar bennunket elvesziteni. Az en bizalmam meg nott bennuk. Most indulok. Remelem, a moszkvai csatlakozast elerem. 50 percem van. Ami eleg, ha nem kesik a gep Delhibol. Ha meg kesik, akkor meg ott kell vesztgelnem a repteren, faradtan. Ugyhogy tessek csak Krisnahoz imadkozni erettem. Vagy azert, hogy ne kelljen varnom (de ez eleg anyagi vagy, ugyhogy torolve), vagy azert, hogy kellokeppen turelmes legyek, barmi lesz. 🙂

Leave a Reply