Tudod mi a Twitter?

A Doranskynal olvastam. Utólagos engedelmével, bemásolom ide a bejegyzését. 🙂
Fent vagyok a Twitteren én is. (twitter.com/manorama) Ha akarsz csatlakozz. Megoszthatod, hogy épp mit csinálsz.

Ezen kívül az is érdekelne, hogy amúgy mi ennek az értelme?

“Néhány hónapja, még indulás környéki állapotban kipróbáltam az Odeo alkotóinak legfrissebb találmányát, a mobilon leggyakrabban elhangzó “mi újság?” kérdést piacosító Twittert. A szolgáltatás nagyjából annyit tud, hogy meg lehet bele hívni az ismerősöket, majd lehet őket kilóra státusz üzenetekkel bombázni minden elérhető csatornán azzal, hogy hol vagyok, vagy éppen mit csinálok. A dolognak nem sok értelmét láttam , hiszen a gtalktól kezdve már szinte minden im kliens képes arra, hogy ezt a funkciót ellássa, na de most!
Balázs tegnap elmondta, hogy lehet ingyenes sms értesítést kérni a beérkező üzenetekről, amiből ma vicces Twitterezés kerekedett és így teljesen más megvilágításba került az egész! Pillanatok alatt fel lehet fűteni az sms fiókot a mobilon, és ha arra vágysz, regisztráció után bármikor megkaphatod az ismerősök világba kiáltott üzeneteit… egy szóval ügyes.”

9 thoughts on “Tudod mi a Twitter?”

  1. Biztossan bennem van a hiba de egyébként ebből egy mukkot nem értettem…. ^^’

  2. Azt hittem az egy betegség 🙂

  3. Dextera/Zaied says:

    Jah és egyébként nemsokára küldöm a képet amit kértél Manorama!

  4. per pillanat én is kevés vagyok most ehhez 🙁
    nemmm értemmm…

  5. Somogyvámosnak már 222 szavazata van a városszavazáson! 🙂

  6. Hana: Nem hittem, hogy meg lesz. Olyan nehezen indult. 🙂

  7. Azt hiszem feladtam a leckét kedves olvasóimnak. Azt hiszem, nem forszírozom tovább a témát! 🙂

  8. szerintem érthető 🙂 Olyasmiről lehet szó, hogy mondjuk vki punnyadtan ücsörög a munkahelyén és majd’ belehal az unalomba, de akkor kap egy SMSt és elkezd veszettül vigyorogni…mert mondjuk egy dinka haverja közhírré tette, hogy épp most gáncsolta el a főnökét a folyosón vagy vmi hasonló 😀 nagy társasággal és sok őrült emberkével tényleg jókat lehet hülyülni, ha erről van szó 😀

Leave a Reply