Vírus

Nem, nem számítógépes vírus. Mac-en olyanok nincsenek. 🙂
Most éppen valami vírusos fertőzéssel küszködök. Olyan gyomorban megnyilvánuló féle. Az a szép benne, hogy emiatt így nagyon felborult az életrendem, mert van, amikor emiatt nem tudok aludni. Beszéltem a Bindhu prabhuval, Bp-ről. Ő is ugyanettől szenvedett. Még július végén, s hogy 1 hétig tartott. Bíztató.
De így szép az élet. Legalább van időm elgondolkodni, hogy milyen is az anyagi világ. Szép, izgalmas, átmeneti és szenvedésekkel teli.

3 thoughts on “Vírus”

  1. aranylotusz says:

    Hari kedves Manorama pr!
    Srila Prabhupada minden fertözeses betegsegre, megfazasra ezt javasolta egy hüvelyk ujjnyi gyömber releszelve egy kicsi viz hozza amivel kell egy kicsit nyomkodni hogy kijöjjön a juice a gyömberböl. Ki kell csavarni és a vizzel együtt kb egy kis snapszos pohár jön ki belöle. Tegyel a kicsavart juicehoz egy kis kanal mezet jol keverd el. Ezt idd meg reggel, delben es este. 2-3 nappal kesöbb minden ok lesz.
    Jobbulast sz:Aranylotusz

  2. En is javasolnak valamit,nekem is mindeg hasznal. 2 dcl tiszta vizhez keverj 2 kiskanal almaecetet es ket kiskanal mezet.Amikor beteg vagy ezt megihatod haromszot is napjaban,reggel ,delben es este,mindegy mikor eves elott utan,nagyon hasznal.
    Az almaecet megoli az osszes bacilust es virust ami benned van.Eddig akinek javasoltam mind dicseri.
    Egyszer egy kirandulason a gyerekek romlott algat ettek,annak olyan eros a hatasa mint a meregnek.A gyereket mind bekerultek a korhazba sulyos mergezessel de az egyiknek nem lett semmi balya.Kiderult hogy rendszeresen,naponta itta a csesze almaecetes mezes vizet ezert nem lett semmi balya.
    Probald ki,nincs sok veszodes az elkeszitesevel,olyan mint egy savanykas udito.
    Jobbulast kivanok.
    Hare Krisna!

  3. Hari Manorama pr!
    Használtak az orvosságok?! Hogy vagy most?! Várom válaszod, gondolom nem csak én.
    Sz:Aranylotuszji

Leave a Reply