Zöld rendőrség

2 videó. Mind a kettőt nézzétek meg. Az első nagyon vicces, a második pedig interaktívan játszható. Egy igazi zöld rendőr tesz fel neked kérdéseket 🙂

6 thoughts on “Zöld rendőrség”

  1. Ez nagyon kemény és ez csak egyre durvább lesz . Rendőrállam -Emberkontrollért van ez az egész és szó sincs “védjük meg a Földet”-ről.
    Ha ismered Orwell 1984 című művét, akkor tudod mire gondolok és pontosan ez a ilág van épülőben, de remélem el fognak bukni!

  2. A jelenések könyvében az áll, hogy a fenevad, bárány képében mutatkozik meg, de a hangja mint a sárkányé.
    Bocs a keresztény szövegért , de ez most nagyon is aktuális, nem.

  3. haribol anatha prabhu norbi vagyok mi az e mail cimed?volna par kerdesem hari

  4. Egy dolog tudatában lenni annak, hogy vannak súlyos érdektömörülések a világban. A másik, hogy állandó rettegésben élni, hogy mi lesz akkor, amikor ez a hatalom massza előbújik a színfalak mögül.
    A félelemkeltés a legjobb módszer arra, hogy uralkodjanak az emberek felett. Ha a félelmen való meditáció tölti ki az időnket, akkor már elérték a céljukat.
    Inkább a Krisna-tudat gyakorlásában éljük ki a vágyainkat, energiánkat és inkább ezt mutassuk be, mint állandóan rettegjünk és másokat is erre tereljünk.

  5. haribol manorama prabhu norbi vagyok lehet hogy emlekszel ram a labam miatt nem birtam sankirtanozni a volgyben is voltam lenne par kerdesem hol tudlak elerni? koszonom haribol

Leave a Reply