Skip to content


Zöld rendőrség

2 videó. Mind a kettőt nézzétek meg. Az első nagyon vicces, a második pedig interaktívan játszható. Egy igazi zöld rendőr tesz fel neked kérdéseket 🙂

Posted in Aktuális.


6 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Anatha says

  Ez nagyon kemény és ez csak egyre durvább lesz . Rendőrállam -Emberkontrollért van ez az egész és szó sincs “védjük meg a Földet”-ről.
  Ha ismered Orwell 1984 című művét, akkor tudod mire gondolok és pontosan ez a ilág van épülőben, de remélem el fognak bukni!

 2. Anatha says

  A jelenések könyvében az áll, hogy a fenevad, bárány képében mutatkozik meg, de a hangja mint a sárkányé.
  Bocs a keresztény szövegért , de ez most nagyon is aktuális, nem.

 3. norbi says

  haribol anatha prabhu norbi vagyok mi az e mail cimed?volna par kerdesem hari

 4. Mrd says

  Egy dolog tudatában lenni annak, hogy vannak súlyos érdektömörülések a világban. A másik, hogy állandó rettegésben élni, hogy mi lesz akkor, amikor ez a hatalom massza előbújik a színfalak mögül.
  A félelemkeltés a legjobb módszer arra, hogy uralkodjanak az emberek felett. Ha a félelmen való meditáció tölti ki az időnket, akkor már elérték a céljukat.
  Inkább a Krisna-tudat gyakorlásában éljük ki a vágyainkat, energiánkat és inkább ezt mutassuk be, mint állandóan rettegjünk és másokat is erre tereljünk.

 5. norbi says

  haribol manorama prabhu norbi vagyok lehet hogy emlekszel ram a labam miatt nem birtam sankirtanozni a volgyben is voltam lenne par kerdesem hol tudlak elerni? koszonom haribol

 6. Mrd says

  Haribol Norbi prabhu,
  itt tudsz elérni: mrd@1108.cc

You must be logged in to post a comment.