Újra itthon!

Végre hazaérkeztem. Szóval tegnap volt egy országos gyűlés, ahol az 1% gyűjtési stratégiánkat beszéltük meg. Sok jó ötlet feljött, s reméljük majd sikerül jól meg is valósítani őket.
Azután elmentem vásárolni. Már néhány hónapja nincs kabátom, s az ősz beköszöntével egyre hűvösebb van, ezért ez volt a legfontosabb, hogy beszerezzek egyet. Nem volt egyszerű feladat, mert elég nagy darab vagyok (magas és széles), emellett próbálom, hogy az öltözködési stílusom is kiforrottabb legyen (jelenleg inkább sportos), mert egy 29 éves ember, már komolyan kell, hogy kinézzen, különösen, ha egy egyházat képvisel… 🙂 Nagy nehezen találtam egyet, végül meg is vettem. Ezen kívül vettem még egy tök jó sapkát is hozzá. Miután ezzel végeztem, farkas éhesen visszamentem a templomba, akinek a vezetőjénél (Vijaya Gouranga prabhu – röviden Vijay) – aki mellesleg az egyik legjobb barátom, s a Mantra együttes vezető személye (micsoda megtiszteltetés :)) – aludtam. Egy finom leves – kifli párosítás várt vacsorára.
Az éjszakám borzalmas volt. Alig bírtam aludni, mindig forgolódtam. 3:45-kor felkeltem, majd tisztálkodás után átmentem a reggeli szertatásra. Azután 5 órától 7-ig (az a meditáció, amikor a Hare Krisna Hare Krisna Krisna Krisna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare mantrát ismételjük). Sikerült elég figyelmesen, s elmélyedve japáznom, bár egy picit éreztem, hogy nem aludtam az este. Ezután tartottam egy előadást a templomba látogatóknak.
Azután a Vijay pr-val elhatároztuk, hogy elmegyünk egy uszodába, ahol egy kicsit felfrissítjük, illetve megmozgatjuk magunkat. Igen, a szerzeteseknek is szükség van arra, hogy néha felfrissülésüljenek. Mivel én személy szerint nem fizikai munkát végzek, ezért különösen fontos, hogy valamilyen rendszerességgel mozogjak. De mivel annyi feladatunk van, erre nagyon kevésszer van időm. Persze az idősebbek mindig felhívják a figyelmünket, hogy fektessünk bele energiát, de nem egyszerű, hogy beférjen az időnkbe.
Ezután lepihentem egy picit, s késő délután indultunk vissza haza.
Most jöttem meg nemrég. Gondoltam, hogy csak holnap írok, de tegnap megígértem, s szeretném tartani a szavam. Jó éjt!
Góranga!

Leave a Reply