Bhakti-yoga hétvége

A Krisna templomokban vasárnaponként “nyílt” délutánokat szoktunk tartani. Ez egy olyan időszak, amikor a vendégek betekintést nyerhetnek a Krisna-tudat alapjaiba. Egy zenei meditációval kezdődik, majd egy előadást lehet hallani, amelyben a filozófia egy-egy aspektusát ismerhetik meg, majd a végén van egy kirtan, amikor a zenés meditáció mellé egy egyszerű tánc is társul. A program záró akkordja egy nagyon finom, kb 8-12 fogásos vegetáriánus lakoma. Régebben ezt szeretet lakomáknak nevezték.
Bennünket Krisna-völgyben nem csak vasárnaponként lehet meglátgatni, hanem minden nap. Évente kb 30 000 vendég látogat el.
Mivel komoly igény volt rá, nemrég beindítottunk egy hétvégi programot, a Bhakti-yoga hétvégét. Ez már nem annyira csak egy rövid bemutató, hanem részt is lehet venni a Krisnások életvitelében. Az első szertartástól /4:30 :)/ egészen az utolsóig. A következő ilyen “nyílt hétvége” október 8-10 között zajlik. Ha valakinek esetleg van kedve eljönni, jelezzétek és átküldök egy tájékoztatót.

Leave a Reply