Bp 1-2 nap

Kicsit sokáig tartottak a napok. A tegnapi és a mai nap is gyűléssel telt. De mivel nem fejeztük be a témákat, ezért végül holnapra is maradnunk kell. De akár még holnap után is. Elég fárasztó. . … 🙁

Délután találkoztam egy régi ismerősömmel, Zolival, akit már nagyon régóta kerestem. Kíváncsi voltam, hogy mi van vele, és mi van a ex cégvezetőjével, akinél korábban dolgozott (egy indiai üzletember, akivel rendszeresen szoktam találkozni.) A HRP számítástechnikai nagykereskedésben dolgozik már két hónapja. A főnöke pedig már nem él Magyarországon. Szóval újabb infót nem kaptam róla.

Meglátogattam még Parveen-t is, egy indiai üzletembert, aki szintén elég régóta él Magyarországon, s rendszeresen szokott segíteni mindenféle projekt megvalósításában. A segítségét kértem, hogy a tehenészetünk körüli utak megépítésében adjon támogatást és kedvesen egy nagyobb összeget ajánlott fel rá. Szíve ügyének érzi, hogy segítsen nekünk, hiszen a szülőföldje kultúráját valósítjuk meg itt Európában. Persze az értékek, amit mi képviselünk nem “indiai” értékek, hanem mindenkire vonatkozó általános lelki és erkölcsi értékek, mindenki hasznát szolgálják.

Leave a Reply