Szabad egy táncra?

Szóval. Tegnapelőtt böjtöltem, csak vizet ittam. Sokat olvastam. Az egyik nap a Bhagavatam első, másnap a második kötetét (a fordításokat) olvastam el. Nagyon jó volt, mert így jobban átlátom, hogy mi történik. Készült egy film Srila Prabhupada életéről, a címe Abhay Charan. Ebből megnéztem 7 részt. Nagyon izgalmas… 🙂 Azután visszajöttem a farmra. Ez a két pihenőnap jólesett.
Miután visszajöttem több dolog a nyakamba hullott. Főleg az irodaköltöztetés hangulatai csaptak meg. Elég jól haladt, de azért még van munka vele.
A mai nap felmerült az ötlet, hogy mi lenne, ha a faluból felököltöztetnénk Krisna-völgybe az irodákat. Ez arra inspirálna, hogy még jobban megoldjuk az elektromos eszközök használatát. Ez is egy nagy kihívás, de ez mégjobban segítené a közösségben lévő személyes kapcsolatok fejlődését.
A számítógépem bemakacsolta magát. Lemondtam a skydsl (parabola antennás) internetet, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket. Miután az ehhez szükséges kártyát kivettem, akkor kellőképpen megreccsent a gép. Most újra installáltam. Ugyan még nem teljesen, mert kedvem nem nagyon van hozzá. Az irodám is romokban hever, mert persze semmit nem oda raktak vissza ahol volt. Egy jó darabig eltart, amíg ezek helyre kerülnek. Ami nagyon tetszik az az, hogy az irodám meszelése viszont nagyon szép lett – most pasztel sárga színben tündököl… 🙂
Reggel volt egy nagyon jó kirtan (táncos szertartás). A kirtanok alatti táncok régebben nagyon egyszerűek voltak. Néhány éve az egyik lelki tanítómester, Srila Govinda Maharaja, egy új stílust vezetett be, amikor a bhakták egy-egy szebb koreográfia szerint táncolnak. Akkor is nagyon lelkesítő volt. Most, hogy a bhakták szinte minden reggel ezek alapján táncolnak, így egyre kiforrottabb, szebbek lesznek. Én kifejezetten bírom ezeket és sokszor szoktam vezetni. Azt hiszem, hogy a bhakták is nagyon bírják. Ha erre jártok, majd nézzétek meg. Ja, ez elsősorban Krisna-völgyben bontakozott ki. Hát, igen kérem, szép és vidám ez a Krisnás élet… 🙂

Leave a Reply