Fesztivál

Húúúúú…..
Nagyon jó volt a tegnapi fesztivál. Az eleje elég esős volt, de az az út harmadára kisütött a nap és az eső is elállt. A Krisna-völgyi bhakták beöltöztek tehénpásztorfiúknak és nagyon feldobták a menet hangulatát. Színes ruhákba öltöztek, és egy színes botjuk is volt. Én is turbánban vonultam végig… 🙂 A Tabánban lévő program is nagyon jó volt. Én a Lálos könyvesasztalnál voltam és sok vendéggel beszélgettem. Ott volt Bob és Bobek a Gyaloglóchatről és jót beszélgettünk velük, bár a figyelmem az asztali árusítással kellett megosztanom, de így is jó volt. Szerencsére a Koda Nitai prabhu is ott volt és ő tudott velük teljes figyelemmel beszélgetni. Találkoztam Olival, aki a családja 2/3-át is elhozta. (4-en voltak), ott volt Childeharold, efzsolt, bár vele nem volt időm beszélni. És még a Nikivel is találkoztam.
A tegnapi nap egyik nagy élménye az volt, amikor odajött az asztalhoz egy hölgy, aki kérdezte, hogy megismerem-e. Mondtam, hogy nem. Mondta, hogy a Mammutban találkoztunk régebben és ott leszólított. Érdeklődött, valamennyit leültünk egy padra és beszélgettünk. Nem emlékszem már a részletekre, de az eseményre igen. Azt javasoltam neki, hogy mantrázzon és, ha szeretné kiküldjük neki az ingyenes Hare Krisna Hírlevelet. Ez így is történt. És azóta mantrázik. Rendszeresen olvassa a könyveket. És tegnap odajött hozzám, megismert. 🙂 Fontos, hogy nem polgári ruhában, hanem bhakta ruhában voltam, így oda tudtak jönni hozzám kérdezni, illetve a Hírlevélen keresztül tartottuk a kapcsolatot, még, ha személy szerint nem is találkoztunk azóta. Szóval örülök ennek az élménynek.
Összességében úgy tűnt, hogy mindenki jó érezte magát, beleértve magam is. Készült sok kép, de még nem kaptam belőlük. Remélem, a következő napokban majd fel tudok tenni belőlük néhányat.

Leave a Reply