Búcsú 2-3 nap

A búcsú nagyon jó volt. A három nap alatt 4300 vendég jött el. Kevesebb, mint tavaly, de a hőség miatt csodálkozom is, hogy ennyien voltak. Az a tapasztalatunk, hogy az emberek idén sokkal nyitottabbak voltak, több kérdésük volt, jobban lehetett velük beszélgetni, több prasadamot (lelki étel) is fogyasztottak, illetve a végén elégedettebben távoztak. A vendégház, illetve a környékbeli szálláshelyek teljesen tele voltak. A mi cím adatbázisunkban már csak fonyódi szabad szálláshelyek voltak. Sőt, volt olyan vendég, aki már tavaly novemberben lefoglalta a vendégház szobát. Összességébe jó volt. Az esküvőre jöttek el persze idén is a legtöbben. Amikor vasárnap reggel egy kicsit hűvösebb volt, özönlöttek a vendégek, amikor ismét felmelegedett az idő, akkor pedig elkezdett csendesedni a forgalom.
Sokan jöttek a főzőversenyre is, illetve a faluvetélkedőre is. Remélem, majd a Krisna-völgyi honlapra 1-2 napon belül feltöltik a képeket.
Vasárnap felhívott a nagynéném, hogy itt vannak Krisna-völgyben és, hogy tudunk-e egy rövid időre találkozni. Néhány órát együtt töltöttünk, valahogy addigra már lement a program jó része. Jól érezték magukat. Már elég régen találkoztunk. Tökölön laknak, s a nyaralásból ugrottak át ide. Örültem nekik… 🙂

Leave a Reply