Özönvíz

Tegnap késő délután értünk a Művészetek Völgyébe. Hm…. Biztos sok energiát beraknak az egész rendezvénybe, de annyira nem jöttem tűzbe az egésztől. Ebben biztosan közrejátszott az is, hogy esett az eső, és az ott ért tapasztalatok is. Eddig nem túl sok más, búcsúhoz hasonló rendezvényen jártam, de azt hiszem, hogy a programunk elég színvonalas.
Egész délután esett. Amikor hazaértem, akkor még egy rövid időt az irodában töltöttem, majd elindultam autóval felfelé. Az özönvíz hatása volt érezhető mindnütt. Leírni nem tudom mi történt, de borzasztó volt. Az egyik kép este készült:

Nem látszik teljességében, de patakban folyt a víz minden lehetséges helyről, így az úton is. Az útban keletkezett kár minimum 2 millió Ft. Sajnos ezt nem lehet biztosítani, így nekünk kell állni. De, hogy a mindenhonnan leömlő vizet rendesen kezeljük, kb 5-10 millió lenne.
A második kép ma készült. Az özönvíz után. (A háttérben lévő sárga garzonban lakom.) Ebbe a gödörbe ragadtam be majdnem tegnap este. Hogy jöttem ki magam sem tudom. Krisna kegye. De akkor nem látszott belőle semmi belőle, mert úgy ömlött ezen az úton is a víz.

Leave a Reply