Találkozók

A tegnapi, szombati nap is zsúfolt volt. Egész 4-ig tartottak a gyűlések (2-3ig kellett volna). Ezután mentem ki a szigetre. Egy érdekes közjátéknak lettem részese. Amint megjöttem, odajött hozzám két lány, hogy én vagyok-e Manoram. Mondtam igen. Mondta, hogy ő Silcucc, az egyik blogos ismerős. Kérdezte, hogy lesz-e találkozó vagy előadás. Mondtam, hogy nem. Ezután olyan gyorsan elbúcsúzott, hogy semmi időnk nem volt beszélni. Ezután kerestem, kérdeztem az egyik bhaktát, aki velem volt, hogy látta-e valahol. Azt mondták, hogy bent van a valóságshowban. Benéztem és nem láttam. Gondoltam ez van, majd valamikor máskor. Ekkor odajöttek hozzám, hogy mégis bent van. Jeleztem, hogy ok, akkor most odamegyek. A sátor előtt szembejött velem Kisdobos. Gondoltam, aha ő lehetett az. Leültünk beszélgetni. Nem tudom mennyit, de elég sokat. Mindenféléről. Jó volt. Mivel vele már leveleztem korábban is, ezért olyan volt, mintha egy régi osztálytársam lett volna. Ezután odajött másik két lány is, és érdeklődtek, hogy én vagyok-e Manoram. Kiderült, hogy ők voltak bent a valóságsátorban és csak véletlenül tűntek úgy, hogy mindhárman egyek. Mókás volt. Végül négyesben beszélgettünk. A Tisztán a cél felé koncert elején elbúcsúztunk. Jó volt.
Amikor 8 körül jöttem haza, akkor 3 percre benéztem a Tankcsapdára. Mindenki azt mondja, hogy ők a Sziget magyar húzózenekara. Iszonyatos tömeg volt. Pont két szám között értem oda. A kezdődő szám egy prostival való találkozását ecsetelte, úgyhogy gyorsan elmenekültünk. Végül is azt csinálják, amire igény van. Elég degradált. A Lukács korábban foglalkozott a Krisna-tudattal, meg vegetáriánus is. Pozitívumok.
Ezután lefeküdtünk. Fáradtan. Ettem valamit, ami nagyon nem jött be a gyomromnak, ezért utána éjszak fájt is. De ez mondjuk nem fontos infó.
Ha Silcucc olvassa ezt, akkor majd keressen meg ma is. Meg bárki más jön, keresstek. Délután ott leszek.

Leave a Reply