Install

Tegnap este hazajöttem. Jó volt Budapesten. Bár írni nem volt kedvem ott.
Az új templom vendégszobájában aludtam. Viszonylag nyugis. Persze hétköznap még folyik az építkezés, de hétfő-kedd elég tűrhető volt. Sokat vásároltam. Főleg a Lál hangarchívum részére. Nagyon sok cd tokot vettem. Érdekes, hogy a a nagykernél is olcsóbban kaptam a Saturnban. A Media Marktban is volt, de ott egy kicsit drágább volt. Ezen kívül bementem a Decathlon sportboltba is, ahol nagyon kellemes meglepetés ért. Minden sorban volt 2-3 eladó, akik ott is voltak, amikor segítségre szorultál. Ezen kívül az áraik is nagyon jók, azaz olcsóak. Vettem egy polár felsőt 3300 Ft volt. Az egyik bhakta mondta, hogy normális minőség.
Vettem még egy napszemüveget is, mert a régi tönkrement. Másnap vettem észre, hogy karcos volt és visszavittem. Szó nélkül kicserélték. Úgy látom a stratégiájuk az, hogy olcsó termékeket adjanak el. Hasonlít a hiperláncokhoz, akik nagyon nyomott áron ársuítanak, csak itt sportszerekről van szó.
Tegnap installáltam a számítógépem. Mostmár jogtiszták a softwareim. Sajnos elég tré, hogy az egyik software, amit használok az outlook angol verzióját követeli meg. Persze nekem minden full magyar. És nyelvek közti átjárást a microsoft nem enged, illetve úgy, hogy vedd meg a gyári, dobozos terméket újra. De azt meg nem fogom megcsinálni. Majd meglátjuk, hogy oldom meg, de ezerrel pörög az agyam. Persze most lehet fikázni, hogy milyen dolog, hogy nem linuxot meg firefoxot használok. Tudom, hogy mik az előnyei, viszont most a szolgálatomhoz erre van szükség, úgyhogy ezt használom.

Leave a Reply