Moleskine

Tegnapelőtt a Bhaktiban, az egyház főiskolájában voltam. A decemberi Országos Tanácsunkon a Bhakti lesz a téma és Maharaja megkérte a vezetőket, hogy előtte töltsenek el egy napot az intézményben. Egész jó volt. Sok hasznos tapasztalattal lettem gazdagabb. Főleg beszélgettem az ottani bhaktákkal. Futólag találkoztam Childeharolddal is.1 óráig vettem parkolójegyet és persze 3-kor realizáltam, hogy már lejárt. Reméltem, hogy nem szállították el, illetve nem verték bilincsbe. Szerencsére nem történt egyik sem. Kölcsön kellett kérnem aprót, mert nem volt annyi nálam, hogy lelkiismeretes állampolgárként kifizessem a büntetést.
Azután pedig vásároltam. Másnap délelőtt is. Akkor a Gaura Sakti prabhuval. Sok mindent. De nagyon beleuntam. Korábban már említettem, hogy papír alapú menedzsment módszert keresgetek. Találtam is egy nagyon jó naptárat. Moleskine a neve. Az Írók könyvesboltjában árulják. A reklámja meg azt mondja, hogy Van Gogh, Picasso és Hemingway is ilyet használtak. Persze ez mind szép, de nekem inkább a stílusa tetszett. Szép. A jegyzetfüzetek „Apple”-je. 🙂
Sapkát is kerestem, mert csak durva-meleg, téli van. A Westendbe nézegettünk, de végül a kínai piacon vettem egyet. 1000 Ft-ért. Meg mást is. Aztán estére hazaértünk és fáradtan lefeküdtem aludni.

Leave a Reply