Fogas kérdés

A békéscsabai út elmaradt, és így este utaztam fel Budapestre. 11 körül kerültem ágyba. Délelőtt Budapesten intéztem dolgokat, majd hazajöttem a farmra. Elég fáradt voltam, pihentem is egy jót. A mai napom arról szólt hogyan nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellenének. Pl. az Indiából behozott árukat kellett intéznem, s természetesen egy csomó komplikáció lépett fel ezügyben. A kintiek elég idétlenül intézik a dolgokat, és minden pillanatban változtatnak az elképzelésen, s ráadásul azt tervezték, hogy a hónap végén fogják az árukat küldeni, s ehelyett 1 hét múlva indítják.
Ezen kívül elkészült az ingyenes magazinunk tördelése, és még ma volt egy visszajelzés, hogy ne az legyen a címe, amit kitaláltunk, hanem valami más. Konkrét ötlet nem volt, de a mostani nem volt jó. Ettől betelt a pohár. 1 nappal a nyomdába adás előtt ne változtassunk ilyeneken. Egyébként jól viselem a történteket, csak felhúztam egy kicsit magam.
Emellett az irodából 2 bhaktának is fogat húztak (Hemangi matajinak, aki a Magazint csinálja és a Radha Krisna prabhunak, aki pedig a turizmus osztályt viszi nálunk.) De ezek a fogaknem a szokásos fajtákból való, hanem az egyik egy bölcsesség fog volt, a másik pedig egy beletörött fog. És ezeket természetükből fogva adódóan, szinte csak fájdalamasan lehet eltávolítani. Szegény, sajnálom őket. 🙁

Leave a Reply