Meleg

Elkezdetem írni ezt a bejegyzést. Még nem tudom, hogy miről fog szólni. Csak úgy, free-writing stílusban. Délelőtt megnéztem, hogy lehet Mac-et PC-re installálni. Biztosan nagyon egyszerű, de én az elején elakadtam. Ezután megnéztem néhány blogot, kíváncsi voltam, mik mennek mostanság. Látom a szex, politika még mindig sok látogatót vonz. És azt is látom, hogy nagyon sok írói vénával megoldott blogíró van. Élvezetesek az írásaik, bár sokszor baromságokról írnak.
Tartalék üzemmódban élek. Várom, hogy 31-én felszálljon a gép. Az utazás napja még tesztes szokott lenni, de amikor beesek a vendégház szobájába és elterülök, akkor már elkezdődik a megkönnyebülés, fellélegzés. 2 éve 10 napot voltam Puriban és az nagyon jót tett. Volt egy helyi masszőr, aki néhány száz forintért rendszeresen masszírozott bennünket. Szegény a nyugatról álmodozott, hogy itt majd sok pénzt keresne és, hogy akkor milyen jó lenne neki. 🙂
Úgy néz ki, hogy csatlakozom a magyar bhaktákhoz és együtt megyünk át Puriba, majd 1 hétre rá jövök haza Magyarországra. Megnéztem a weather.com-on, hogy Puriban 30 fok van. Személy szerint a 25 fok körülit tekintem ideális hőmérsékletnek, de most lelkes vagyok a melegebbre.

Leave a Reply