Skip to content


Különleges képek

Most találtam egy fotó blogot, amiben egy bhakta rendszeresen publikálja a képeit. Ami a képek különlegessége, hogy 19. századbeli fényképezőket használ, és ez nagyon látszik a képeken.

Mindenkinak javaslom megnézésre. Klikk ide
Nézzétek meg az előző hónap bejegyzéseit is!

Posted in Képek.


5 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. nyartunder says

  Gyönyörűek ezek a fotók, a mai digitális világban ezek már nagy értéknek számítanak. Sokkal szelidebbek, letisztúltabbak, lágy kontúrok…nagyon szépek..
  Nyártündérke

 2. ferko says

  a legjobb képeket kamera obszkurával lehet készíteni, végtelen a mélységélessége. érdemes megnézni egy 1800-as évek végén, 1990-as évek elején készült fotót. nagyon szép papíron hihetetlen részletes kép. nem csillog, nem rücskös, ámbátor tökéletes.

 3. Manorama says

  A technológiából adódó különbségekre nem tudok mit mondani, bár általánosban jártam fotó szakörre. Nekem, egyszerűen csak tetszenek. 🙂

 4. milendee says

  nagyon érdekesek! ami feltűnő, hogy nagyon kicsi a mélységélesség, és valszeg a hosszabb expozíció miatt fehérbe olvad a háttér. meg persze furcsa Indiát a megszokott színek nélkül látni:)

 5. Manorama says

  Általánosban kártam fotószakkörre, de azért már sokmindent elfelejtettem. Ezért a képekről csak annyit tudok mondani, hogy szépek..: 🙂
  Persze India sokkal színesebb. 🙂

You must be logged in to post a comment.