Back

Szóval ott tartottam, hogy indulok vissza Budapestre. A gépem azóta leszállt. A reptéren őrültek háza, mert valami sportolók érkeztek és egy csomó tv, riporter, stb várta őket és mindenkit fotóztak. Minibusszal akartam a templomba menni, de azt mondták, hogy legalább fél óra. Ekkor megnéztem a taxit. Szerencsére pont akkor ment egy Ír házaspár is abba az irányba, így összefogtunk, és elosztottuk a költségeket. Zóna Gazdaságos taxival utaztunk. Beszélgettem a sofőrrel az új taxi vállalatról. Most még nyomottak az árak, de azt gondolják, hogy hamarosan majd emelni fogják. Így 1000 Ft-ból hazaértem.
Telefonon felhívtam a nővéreméket, hogy jól vagyok. Vacsoráztam, majd próbáltam elaludni, de csak éjfél után tudtam. Egész éjszaka, álmomban, olyan megoldhatatlan, energianyelő problémákat kellett megoldanom. Így kipihenve ébredtem reggel.
Napközben elvoltam a templomban, japázgattam meg ilyenek. Készültem, hogy majd este elmegyek a blogkávézó megnyitójára, aminek én is aktív hirdetője voltam. Nem igazából tudtam, hogy mit is várjak a egésztől, de kíváncsi voltam…

Leave a Reply