Tehén invázió – videóval

Akár így is hívhatnám az elmúlt két hetet. Lalita boci születése után tegnapelőtt vettünk még egy tehenet. Ami igazából nem is egy, hanem 2 tehenet jelent, mert vemhes és februárban megszületik a borja. A Radhika nevet kapta, mert közvetlen a Radhastami fesztivál után érkezett. Itt egy kép róla.

Illetve itt meg egy rövid videó, ahol a kis boci, Lalita szopik, lelkesen szaladgál és végül a tehenek mennek ki a mezőre legelni. (most készítem a videót.)

A videót innen indíthatjátok el vagy tölthetitek le. Hossza: 2:30 perc és 11,8 Mb. (Ha nem megy nálad, akkor javaslom a Quicktime lejátszó letöltését.)

Ezt akár VideoBlogging/VideoCasting-nek is hívhatom?

8 thoughts on “Tehén invázió – videóval”

  1. elvileg egy honapig nem ajanlott most tejet inni, hogy is van ez???

  2. A születés után néhány napig a tej színes kicsit sárgás, és azokat az immunerősítő védőanyagokat tartalmazza, ami a boci számára nélkülözhetetlen. De utána lehet fejni és a tejét meginni.

  3. Az előző commentnél is írtam, de itt is beírom, ha valamiért nem tudod megjeleníteni a videót, akkor a Quicktime programmal le tudod játszani. http://www.quicktime.com

  4. Ja, és nem tudom feltünt-e, hogy amikor fut a boci, akkor az véletlenül majdnem nekem jött… Kicsit bizonytalan még a mozgása. 🙂

  5. bocs,nem kozvetlen a bocira reagaltam,a Caturmasya 3.havaban nem ajanlott tejet fogyasztani, miert is?

  6. de milyen helyes kis boci! 🙂 szép.

  7. Zshanna: Természetesen, a Linux felhasználókat nem akartam megbántani azzal, hogy nem írtam mellé ezt a lejátszót. 🙂

Leave a Reply