Szolgálatváltozás

Már eleget panaszkodtam, hogy sok a gyűlés. És naivan azt hittem, hogy ezeknek már vége. Persze nem. De hát vessek magamra.
Rengeteg mindenről gyűltünk. Talán már fel se tudnám sorolni őket. De a lényege, hogy eddig nagyon komoly agymunka volt. Amihez alapjában véve már hozzászoktam, meg ahhoz is, hogy sok dologgal foglalkozunk egyszerre. De, ahogy már korábban is írtam, kicsit besokalltam. Intellektuálisan minimálissá vált az intellektusom.
A szolgálatomban is történt egy kis változás. Krisna-völgyet az elnöke irányítja. Ezután van 4 igazgató, akik lefedik Krisna-völgy összes tevékenységét. Sok területtel foglalkoztam már, de most hozzám került a templom vezetése. (Persze az eddigi szolgálataimon kívül.) Ez az imádatot jelenti, illetve a templom fenntartását. Konkrétan ez extra 35 embert jelent, illetve egy extra 54 milliós pénzügyi felelősséget. Hogy minden szép legyen és, hogy ne unatkozzak a 2007 év végére az igazgatóság -12 milliós hiányt termel(ne), amit persze valahogy meg kellene oldani. (Ez úgy értendő, hogy durva spórolás zajlik.) Hozzászoktam már a nagy számokhoz, de azért ez egy kicsit engem is megrogyaszt.
Emellett ezen a területen sok mataji végez szolgálatot, akik közül sokan idén szeretnének elmenni szülni. Emiatt a „munkaerő” területén is komoly nehézségekre lehet számítani.
Egy kicsit konkrétabbá akartam tenni a mostani dolgokat. Remélem elég szemléletesre sikerült. És ez csak egy igazgatóság.
Ui: Ha sok pénzetek van, akkor adakozhattok. A Krisna-völgyi honlapon megtaláljátok az adományozási lehetőségeket. 🙂

6 thoughts on “Szolgálatváltozás”

  1. Ez érdekes. Nehéz munka lehet… de bizti menni fog külömben nem bízták volna rád 🙂 Szóval hajrá! “Nagy hatalommal nagy felelősség párosul”
    De ha jó kezekben van minden rendben!
    Gauranga!

  2. Gouranga!

    Minden tiszteletem a Tiéd, már így is sok szolgálatod volt, de most mégegyszer annyi lesz. Nem lesz túl sok? Hogy érzed? Vagy le fogsz osztani feladatokat?

  3. Radhe!Radhe!

    En biztos vagyok benne hogy menni fog a dolog neked, mert ahogyan en ismerlek van hozza eröd es mindezeken tul egy Uriember vagy. Sok sikert a feladathoz es igyekszünk tamogatni, meg meglatjuk hogy hogyan sikerul. Mi is csak Krisnan függünk.
    Sz: Aranylotusz

  4. A szolgálatokat nagyon szépen koordinálják, végzik azok a bhakták, akik eddig is csinálták. A tesztesebb, ahogy írtam, a fund raisiing lesz. De nem esek kétségbe. Aztán meglátjuk, hogy Krisna mit tervez.
    Amúgy nem érzem soknak és lelkes vagyok erre a kihívásra. 🙂

  5. Kitartást és jó szolgálatot kívánok! A problémákat pedig Krisna úgy is segít megoldani! 😉

    Engedjétek meg, hogy némi reklámmal éljek, de beindult egy új blog is, nézzétek meg és olvassátok, egy tündér mataji írását!
    Címe: harekrisna.blogter.hu
    Ne haragudj Manorama a reklámért, de Ágics írása szerintem mást is nagyon fog érdekelni! 🙂

    Remélem olvasod Isztör 😉

Leave a Reply