Skip to content


Képek a parikrama 1. napjáról

5000 évvel ezelőtt Krisna megjelent a földön és bemutatta kedvteléseit. Ahol ezeket végezte zarándok helyekké váltak és sok-sok millió bhakta látogatja őket rendszeresen. A szent helyek úgy is meg tudnak nyilvánulni, ha a bhakták meghívják őket. Ez történik most Krisna-völgyben is, Nava Vrajában. Sok száz bhakta összegyűlt és Srila Sivarama Maharaja vezetésével megnyilvánítják ezeket a helyeket. Maharaja szent helyekről szóló hosszas kutatómunkájának eredményét hamarosan egy könyvben is olvashatjuk.

A mai napon kezdődött el a Nava Vraja Mandala Parikrama. Ez azt jelenti, hogy a zarándokok körbejárnak a szent helyeken és emlékeznek Krisna kedvteléseire. Erről készült néhány kép, amit most szeretnék megosztani veletek.

Posted in Képek.


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. sarolta says

  Nagyon jól éreztem magam 🙂
  Kár, hogy csak az első napon tudtam ott lenni 🙁
  Soha nem fogom elfelejteni amikor Sivarama Maharaja mesélt, egyszer csak felmutatott az égre és egy ülő elefántot láttunk.
  Mindenki nevetett örömében, szerintem Krisna üzent nekünk.
  Gouranga!!!

 2. dasa says

  lehet hogy leszeded majd, azert ha meg nem lattatok ez nem rossz klipp.

  http://www.youtube.com/watch?v=zJxxcYxaVqY

 3. dasa says

  hari,
  van egy emailcim,
  amit csak itt hasznalok
  es most millio spamet kapok erre,
  ez hogy lehet??

 4. Manorama says

  Úgy, hogy ráakadtak a spam robotok. De ez már csak ilyen. Azt olvastqm, hogy egy email cím létrehozás utáni 20 percben a spam robotok már küldik az emaileket. (ne kérdezd, hogy találják ki)
  Ezért használok GMailt. Ott legalább van egy jó spam szűrő. Emellett a mostanit is át tudod irányítani oda, és az kiszűri az oda érkező spameket.

You must be logged in to post a comment.