Képek a parikrama 1. napjáról

5000 évvel ezelőtt Krisna megjelent a földön és bemutatta kedvteléseit. Ahol ezeket végezte zarándok helyekké váltak és sok-sok millió bhakta látogatja őket rendszeresen. A szent helyek úgy is meg tudnak nyilvánulni, ha a bhakták meghívják őket. Ez történik most Krisna-völgyben is, Nava Vrajában. Sok száz bhakta összegyűlt és Srila Sivarama Maharaja vezetésével megnyilvánítják ezeket a helyeket. Maharaja szent helyekről szóló hosszas kutatómunkájának eredményét hamarosan egy könyvben is olvashatjuk.

A mai napon kezdődött el a Nava Vraja Mandala Parikrama. Ez azt jelenti, hogy a zarándokok körbejárnak a szent helyeken és emlékeznek Krisna kedvteléseire. Erről készült néhány kép, amit most szeretnék megosztani veletek.

4 thoughts on “Képek a parikrama 1. napjáról”

  1. Nagyon jól éreztem magam 🙂
    Kár, hogy csak az első napon tudtam ott lenni 🙁
    Soha nem fogom elfelejteni amikor Sivarama Maharaja mesélt, egyszer csak felmutatott az égre és egy ülő elefántot láttunk.
    Mindenki nevetett örömében, szerintem Krisna üzent nekünk.
    Gouranga!!!

  2. hari,
    van egy emailcim,
    amit csak itt hasznalok
    es most millio spamet kapok erre,
    ez hogy lehet??

  3. Úgy, hogy ráakadtak a spam robotok. De ez már csak ilyen. Azt olvastqm, hogy egy email cím létrehozás utáni 20 percben a spam robotok már küldik az emaileket. (ne kérdezd, hogy találják ki)
    Ezért használok GMailt. Ott legalább van egy jó spam szűrő. Emellett a mostanit is át tudod irányítani oda, és az kiszűri az oda érkező spameket.

Leave a Reply