Utazás kiállítás

turizmus1Krisna-völgy a lelki élet oázisa, de emellett Somogy megye egyik legfontosabb és leglátogatottabb turisztikai látványossága. A vendégek már a kezdetektől fogva elkezdtek látogatni bennünket. Később ezen a vonalon alakult ki a turisztikai osztályunk, és mostmár  évente  30 000 vendég látogat el hozzánk.

A leghatékonyabb hirdetési módszer az, ha az emberek az ismerőseiknek adják át egy hely jóhírét, és ez nálunk elég hatékonyan működik. De ezek mellett sokféle, általánosan bevált hirdetési módszert is alkalmazunk. Ennek egyik példája az, hogy rendszeresen kint vagyunk az BNV területén évente megrendezett “Utazás” turisztikai kiállításon, ahol 65,000 látogató szokott részt venni. Az idén saját standunk van. Itt néhány kedves barátom szervezi a megjelenésünket. Mivel szívemhez közel áll a farm turizmusa (és még szerveztem is néhány éven át), ezért vasárnap kilátogattam a rendezvényre. Az erkölcsi támogatás mellett hasznomat is vették, hiszen felvettem néhány videó snittet, amit a későbbiek folyamán használhatunk.

turizmus2A kiállításon továbbra is divatos a wellness, kezd jobban előtérbe kerülni a kézműves foglalkozásokat is bemutató programok. Idén komolyan hirdették a Magyarországi, belföldi turizmust: “Itthon láss csodát!” szlogennel. A kampány másik eleme pedig a kulturális turizmus volt, amely nem csak a helyek látogasát volt hivatott hirdetni, hanem a helyszíneken zajló színes, kulturális programokat is.

Összességében egy jó kiállítás volt. Reméljük sok látogatónak keltettük fel az érdeklődését és sokakat vendégeinkként láthatunk majd közülük.

One thought on “Utazás kiállítás”

  1. Örülök, hogy ott lehettem. Nagyon sok pozitív vélemény volt a farmról. Nagy volt az érdeklődés, hogyan, mikor látogathatnak el Krisna völgybe 🙂
    Jaya!

Leave a Reply