Bhakták a Facebook-on

iwiw1

Egyre több közösségi oldal jelenik meg az online világban. A magyar bhakták a legtöbbször az iWiW-et használják. Nagyon sok bhakta van fent és zajlik a közösségi élet. Persze elég limitáltak a kommunikációs lehetőségek, de egyelőre ez van.

facebook logoA másik oldal a Facebook, ami most az egyik legnépszerűbb nemzetközi közösségi oldallá nőtte ki magát. Ami különösen izgalmassá teszi az az, hogy rengeteg bhakta aktívan használja. Sok külföldi, de mostmár egyre több magyar bhakta is. Ami aktívvá teszi az oldalt az az, hogy a főoldalon az ember azt látja, hogy mit csináltak mások. Feltöltöttek egy képet, videót, hozzászóltak valamihez, elmondják, hogy éppen most mit csinálnak.

A benne rejlő lehetőségeket a lelki tanítómesterink is felfedezik. A cikkem apropója, hogy Srila Indradyumna Maharaja is elkezdte használni. Erre természetesen Srila Govinda Maharaja hívta fel a figyelmet. De az oldalon jelen van Bhakti Caitanya Maharaja is.

Szóval, ha szeretnél egy online közösségi térben részt venni, akkor érdemes regisztrálni. Az oldalon magyar kezelőfelület is van. A tartalmaidat magyarul is meg tudod osztani.

Indulásképpen – a regisztráció után – megnézheted az ismerőseim és a legtöbb bhaktát itt megtalálhatod közöttük.

Vannak fent rajongói klubok is:

Kettőt emelnék ki. Az egyik Krisna-völgy rajongói klubja, a másik pedig a Srila Sivarama Maharaja rajongói klubja. Ezekhez is érdemes csatlakozni.

A jobb sávba kiraktam egy szavazást, amelyben elmondhatjátok, hogy ki melyik közösségi oldal tagja. Kérlek, töltsétek ki. Köszönöm 🙂

Leave a Reply