Gauranga prabhu blogja

gaurangadGauranga prabhu idén februártól elkezdett blogolni. Ennek apropója az indiai jóga-tábor volt. Rendszeresen szokott írni benne. Róla annyit lehet tudni, hogy a Krisna-tudatot 1990 óta gyakorolja és Sivarama Maharaja egyik komoly tanítványa. Nagyon tanult bhakta. Írt már könyvet a védikus asztrológiáról, a vaszturól, de emellett a vaisnava etikettről is, de tudok a Prema Bhakti Candrikáról készült jegyzeteiről is. Emellett rendszeresen szoktott áldozati szertartásokat (yajna vagy ezt írhatom jagjának is) is tartani mind esküvőknél, mind avatásoknál. gauranga-jogaEmellett az átma-centereket is vezeti, ahol asztrológiai, vasztu tanácsadás mellett rendszeresen tart hot-astanga-jóga órákat, ami azt jelenti, hogy magas páratartalmú, 36 fokos szobában jógáznak a résztvevők. 🙂 A felesége Manini mataji, aki az egyik legjobb szakács Magyarországon (különösen szeretem a cheese-cake-jét 🙂 ) Van egy kislányuk, akit Gauranga-lilának hívnak.
A mai bejegyzése nagyon személyes bejegyzés. Ennek az egyik oka, hogy tegnap autóbalesetben elhunyt az édesapja és rá emlékezik vissza. Emellett a bejegyzésből többet tudtam meg Gauranga prabhuról, mint korábban bármikor.
Ezen a linken ezt ti is elolvashatjárok, illetve a továbbiakban pedig innen követhetitek az írásait. A Facebook oldalán pedig igazán komoly jóga pózokban is láthatjátok.

Leave a Reply