Új Govinda Étterem nyílik

Kedves Barátunk!

Az első Govinda Vegetáriánus Étterem és Salátabár 1996-ban nyitotta meg kapuit Budapesten. Az elmúlt évek során egymillióan látogattak el hozzánk. Vendégeink visszajelzéseiből kitűnik, hogy elégedetten, kellemes élménnyel távoznak. A Govindát sokáig indiai étteremként tartották számon, de mára ez megváltozott. Kínálatunk jórésze valóban indiai vegetáriánus ételekből áll, de megtalálhatóak nálunk a nemzetközi konyha jellegzetességei és a színes saláták is. A fűszeres, karakteres ízek kedvelői éppúgy szeretik ételeinket, mint az egészséges vagy reform táplálkozás hívei.

Éttermünk egyik sikerét abban látjuk, hogy ízletes, egészséges és friss alapanyagokból készült ételeket tálalunk, melyekben a fűszerek összeállítása harmonikus, és segíti az ételek emésztését, azon túl, hogy ízesíti azokat. Kipróbált, hagyományos receptek alapján főzünk, amelyek állandó minőséget biztosítanak. Az étterem baráti, családias hangulata, kellemes környezete is vonzza a visszatérő vendégeket.

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy Vigyázó Ferenc utcai éttermünk után idén ősszel a belvárosban megnyílik második éttermünk, ahol a megszokott minőséggel, kissé megújulva várjuk vendégeinket. Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk Önt a sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitóra, amelyet október 27-én tartunk a Papnövelde u. 1. szám alatt.

A szertartásra érkező vendégeinket ételkóstolóval várjuk!

A rendezvény programja:
17.30 Sajtótájékoztató
18.00 Sivarama Swami – a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének vezető lelkésze – köszöntője
18.10 Megnyitó szertartás
18.30 Ételkóstoló

Cím: 1053 Budapest, Papnövelde u. 1.
Időpont: 2009. október 27. 18 óra

Mindenkit szeretettel várunk! 🙂

A Govinda Étterem stábja

Térkép:

govinda map2

Leave a Reply