Nava Vraja Mahima

Tegnap este megbeszélést tartottunk Nava Vraja Mahima című könyvről. Sokat hallhattatok már róla, de gondoltam újabb információkat osztok meg erről veletek. A könyvön jelenleg a következő bhakták dolgoznak.

  1. Sivarama Maharaja (író)
  2. Kesava Bharati Maharaja (editor)
  3. Acyuta prabhu (editor)
  4. Nalinikanta mataji (fordító, lektor)
  5. Gabhira prabhu (fordító, lektor)
  6. Manjari mataji (szanszkrit, kutatások)
  7. Akrsna prabhu (művészeti vezető, grafikus)
  8. Nitya-sakhi mataji (grafikus)
  9. Syamalata mataji (grafikus)
  10. Smrti Palika mataji (grafikus)
  11. Asraya prabhu (eladás)
  12. Sveta-Manjari matari (eladás, marketing)
  13. Sundara-rupa prabhu (kiadványszerkesztés)
  14. Ramapriya prabhu (nyomdai tanácsadó)
  15. Manorama dasa (kiadó vezető, koordinátor)

Összességében jól sikerült a gyűlés. Átbeszéltünk, hogy ki hol áll és, hogy mit mikorra fogunk csinálni. A könyv  várhatóan 3000-3500 oldal lesz. Exkluzív méretben és kiadásban fog megjelenni. 3 kötetes lesz a kiadvány és a 4. egy térkép könyv lesz.

A megjelenés idejéről már sok hírt hallhattatok. A mai gyűlés számításai alapján (ami változhat és a történelmet ismerve változni is fog) az angol 2011. májusában jelenik meg. A magyar nyelvű 2012 márciusában. Mivel még a könyvet írja Maharaja, ezért az idő előrehaladtával tudjuk jobban pontosítani ezeket az időpontokat.

Kesava Bharati Maharaja nagyon vicces kedvében volt. Erről videót is csináltam, de ezt nem merem felrakni 🙂 Viszont egy kis videó-fotó a mostani résztvevőkről. (Sajnos nem tudott mindenki itt lenni, de őket majd a következő videón bepótoljuk 🙂 )

Leave a Reply