cd-k

Este 6-kor feküdtem le, és reggel 2-kor már fenn voltam. Pakolgattam egy kicsit, próbáltam még lustálkodni, de nem sikerült. Tegnap írtam, hogy majd “mindent részletesen leírok”. Ez halasztva van – 2-3 napig. Nagyon el vagyok havazva az itteni dolgaimmal. Próbáltam a levelezésemet helyreállítani, mert volt valami gond a programmal. Mint kiderült ez egy gyári hiba, bug. Utána néztem, hogy lehet megoldani, de sajnos nem egyszerű. Végül sikerült egy közvetett módszeren kezelnem. Az eddigi mailbox formátum helyett maildir-ben lesznek a leveleim.

Letöltöttem a Jaya Hari új együttesének a számait. (www.jhd.hu). Most hallgatom őket. Jól sikerült. Ma került a kezembe az 4-5 CD, amit addig csináltak, amíg kint voltam. Ebben segített a Jhd is. Igazából nem vártam túl nagy dolgot, mert már hallottam egy ehhez hasonló Krisnás felvételeket, de azok nem sikerültek túl jól, mert túl sterilek voltak. De a mostani kifejezetten tetszett. Ügyesek voltak… 🙂

Ma van Dipavali. Ez Indiában az egyik legnagyobb ünnep, a karácsonyhoz lehet hasonlítani. De ez már inkább csak szokás, és kb ugyanannyira élik meg a vallásos oldalát, mint nálunk a karácsonynak. Nálunk is lesz egy nem commercial verzója. 7-kor kezdődik. Nem tudom, hogy fent leszek-e még akkor. Még mindig az utazás fáradalmait kellene kipihennem.
Holnap lesz az az ünnepség, amiről már korábban írtam. Remélem, hogy meglesz az 1 tonna édesség… 🙂

Leave a Reply