Hólánc

Köszönöm a jó tanácsokat! A vírusommal csak holnap tudok foglalkozni. Majd beszámolok, hogy mi lett velük.

Az amúgy csak 2 órás út Budapestre végül 4 órás lett. A gyűlésről csak 2 órát késtünk… 🙁 Szerencsére mások is késtek… 🙂 Túl sok különleges dologról nem volt szó. DE legalább véget értek ez a fajta extra intenzív probléma megoldások. Most legalább elkezdhetek azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik elmaradtak az utóbbi időkben.

Néhány beteg bhaktát kiküldünk Indiába egy Ayurvédikus klinikára, ahol remélhetőleg javul az állapotuk. Sajnos az itteni orvosok nem nagyon tudtak segíteni nekik (nem azért, mert halálos a betegségük!), de remélhetőleg az ottaniak valamit majd tudnak.

A csapból is a hóesésről szóló hírek jönnek. Kicsit pánik hangulat keltést érzek az egészben, azaz a 9/11 filmből véve, félelemkeltést. Pedig még csak 1 napja esik a hó, de az Amerikai extra hóesési hírek után már itt is jól fel van fújva a hírekben. A tesóm is felhívott, hogy nincs-e valami gond, mert a TV-ben hallotta, hogy Somogyban nagyon perec a helyzet. Mondtam neki, hogy nincs semmi gond, nyugodjon meg. Végül ebből még a telefontársaságok is profitálnak, mert mindenki baromira aggódik, vagy pedig végre egy jó téma, amiről lehet beszélni.
Ja, reggel vettünk egy hóláncot… 🙂

Leave a Reply