Hogyan tudod növelni a blogod látogatottságát?

Összeállítottam néhány jó tanácsot, amely arról szól, hogyan növelheted a blogod látogatottságát.

Keresztlink
Keresd meg, hogy kik a legnépszerűbb blogosok. A statisztikai oldalakon megtalálod. Illetve, ha egyet találsz, akkor az ott megjelenő linkek közül sok népszerű. Ezekkel kezdj el levelezni, legyezd a hiúságukat. Linkeld ki az oldaladra és klikkelj rá onnan sokszor, hogy, amikor a statisztikáját nézi, akkor lássa, hogy milyen sokszor nézik a te oldaladról. Ezek után lehet, hogy kirak téged is az ő kedvencei közé, mint barter kereskedelem. Onnan már elég sokan fognak a tiedre klikkelni, mert, hogy kíváncsiak, hogy egy nagy személyiség kiket olvas.

Zaftos, érdekes szavak használata, amiket a keresők megtalálnak
Többször jelenik meg statisztika arról, hogy mik a legnépszerűbb kereső szavak. Ezeket használd dögivel.
-A szexszel kapcsolatos témák (szex, pornó, homo, leszbi, stb. Főleg, ha ezt a videó vagy képek szóval is kiegészíted.) örökzöld témák. Minél fetishebb, annál egyedibb vagy.
-A szökőárral/tsunami/cunami video/videó szavak is sok látogatót vonzanak.
-Ha valamelyik népszerű színész, énekes (pl. Julia Roberts, Brad Pitt, Madonna, Michael Jackson, Britney Spears, Usher, Mantra :), stb) neve szerepel a szövegben, úgy szintén sokan rád találnak. Lehetőleg akkor szerepeljen a nevük, amikor éppen a pletykalapok valami botrányt jelentetnek meg róluk.
-Írj mindenkit érdeklő témákról mint pl.
-„Hogyan növelheted a látogatotságot” – ezt meg jó coolban add elő, hogy téged ez abszolút nem érdekel… 🙂 /Akár be is másolhatod tőlem ezt a szöveget, még idézned sem kell, hogy kitől van. Tuti siker… 🙂 /
-„Gyors fogyókúra – hogyan ne érezd magad medvének”
-„Boldog szex sokszor – mint a nyulak”
-„Impotencia – a régi szép idők”
(Persze itt is a szex a legnépszerűbb.)
Keress olyan témákat, amik tömeg problémák és sokan keresik az elixírt, hogy a problémájukat megoldhassák. Biztasd őket, hogy persze, hogy meg tudják csinálni, mert akkor szeretni fognak. A remény adás mindig nagy üzlet.
-Olyan szavakat használj, amiről nem sokan írnak, de a téma többeket érdekel. Érdekesség képpen megjegyzem, hogy a blogomra többen a „discalculia” szóra való kereséssel találtak rá. Pedig erről csak egyszer írtam egy rövid bejegyzést. Biztos vagyok benne, hogy a down kór is hasonló szó lehet. Meg ilyesmik.
-Ha magyar látogatókat akarsz, akkor magyarul írd be a szavakat, mert, hogy úgy találnak meg.

Legyél kellőképpen extrém.
Az emberek érdekes, izgalmas emberek életébe akarnak betekinteni. Ha egy átlag arc vagy, akkor csak néhány munka- vagy osztálytársad, ismerősöd fog olvasni. Keresd magadban az extrém dolgokat és azt domborítsd ki. Ha szőke nő vagy, akkor legyél túl szőke. Ha meg prostituált, akkor meg mutasd be, hogy milyen állatok az ügyfeleid és te meg milyen cool vagy. (Itt, ha felső körökben mozogsz még érdekesebbé tesz.) Lehetőleg hangsúlyozd a benned nyugvó leszbikus, homokos vonásokat.
Akkor lehetsz sikeres, ha a területedbe (ügyvéd, orvos, strici, napper, híresség) még nem túl sok ilyen blogoló van. De, ha igen, próbáld őket túl szárnyalni.
Ezek minél természetesebben sikerülnek, annál jobb.

Ezen kívül még biztosan sok hasznos tanács vagy ötlet van, amivel a látogatottság növelhető. Tuti, hogy egy csomóan elkezdtek velem vitatkozni, hogy ez nem így van, de úgyis értitek, hogy miről beszélek.

OK. Most magas a látogatottságod. Naponta 200-400-an néznek. És? Akkor mi van? Biztos, hogy ez a szám nagy inspiráció, hogy irogass. De meddig fognak látogatni? Milyen izgalmas dolgot kell még kitalálnod, hogy érdekes legyél?
Az igazi látogatottságot nem lehet megvenni, technikai trükkökkel növelni. Ahhoz tartalom kell. De előbb-utóbb az is unalmassá válik. A látogatottság flash úgyis elmúlik. Csak egy terhet rak rád. Szóval csak irogass. Légy az, aki vagy. Így nincsenek nagy számok, de nem is kell produkálnod magad.
Jó blogolást!

Inspired by the Polgárpukkasztó inside me. 🙂

Leave a Reply