Chat szövege (log)

Tegnap 7-kor indultam Bpre és este 7-re értem haza. Néhány levelet megválaszoltam, de sok van még hátra. Megint elkezdtek gyűlni…
Ezután benéztem a chat szobába, még nem volt bent senki. 9-re már elég jól összejöttünk. kb 25-30 vendég volt végig jelen, néhányan passzívak voltak, de sokan kérdeztek. Nagyon lelkesítő volt! 🙂 Az eleje egy kicsit kaotikus volt, mert mindenki egyszerre kezdett el kérdezni, de után elég jó lett. Koda Nitai prabhuval együtt válaszoltuk meg a kérdéseket. Olvasva egy kicsit furcsa lehet. Amikor nagyon aktívan kellett válaszolnom, akkor az ő diskurzusát nem is tudtam elolvasni, csak az enyémre koncentráltam.
A szervezőtől megkaptam a szöveget html fileban (850 kb). Ha érdekel, letöltheted innen tömörített (zip) formában.
Természetesen a szöveg magában hordozza a chates nyelvre jellemző sajátosságokat, azaz kicsit kaotikus, helyesírás se mindig tökéletes, érdekes hangulatokat találhatsz benne, nem minden kérdésre jön válasz, mert nagyon gyorsan pörögtek az események, no és a végére én is kiengedtem egy kicsit magam, s betekintést nyerhettek a humorom stílusába is… 🙂 A beszélgetés 1-kor végződött, 2-re már ágyban is voltam, s valahol 7-8 között keltem fel. Olyan másnapos érzetem volt (bár 15 éve nem ittam). A fejem az fáj is egy kicsit, de azt hiszem, hogy ebbe közrejátszik az is, hogy elég intenzívek és stresszesek voltak a napjaim. Jó szórakozást. 4 óra anyaga, szóval nem fogtok unatkozni.

Leave a Reply