Szárnyak

A csomagom is utolért. Este elég jót aludtam.
Benéztem a Jaya hari prabhuhoz is, aki éppen a stúdióban volt, az új Mantra lemezen dolgozott. Belehallgattunk az új számokba. Persze, így hogy nincs kész, még elég érdekes, de elég izgalmas lesz az új album.
Délelőtt elmentünk egy indiai üzletember által szervezett programra. Elhívta az ismerőseit és több, mint 50 indai vendég gyűlt össze. Igazából már nagyon régen szerette volna, ha Maharaja meglátogatná, de csak most volt rá lehetőség. Maharaja a Bhagavad-gitáról beszélt. Volt előtte és után is egy kis bhajan, zenélés. A program 11-re volt meghirdetve, de a legtöbb vendég csak 12-re vagy utána érkezett. Ez persze tipikus indiai hangulat. A program végén lévő ebéd nagyon ízletes volt. Mindenki elégedett volt.
Ezután visszamentünk a templomba, onnan pedig visszajöttem a farmra. Este még meséltem a bhaktáknak, akikkel találkoztam, de alapjában véve fáradt voltam. Lefeküdtem és 6-ig aludtam. Azután leborotválktam a hajamat. Odaadtam a murtik ruháit a pujáriknak. Lejöttem az irodába. Kicsit megfáradt a hangulatom. A szárnyaim is kinőttek már a sok utazástól.

Leave a Reply