Karácsonyi hangulat

Tegnap, amikor hazamentem, behívtam a Radha Krisna prabhut hozzám. Mielőtt Indiába indulnak, beadnak egy pályázatot, amelyet, ha megnyerünk, akkor egy Krisna-völgyi turisztikai füzetet (DVD melléklettel) készítünk. Ezt, a szokásos turisztikai csatornákon kívül, még más országokba is eljuttatnánk. Egy látványos, kisfilmekkel kiegészített, interaktív DVD-t tervezünk. Korábban egy keresztény főiskolába járó fiú azt írta a szakdolgozatába, hogy nagyon jók vagyunk a kiadványaink megjelenésében, design-ban. Igen. Ez nagyon fontos elem nálunk. Nem azért, mert mintha maga a tartalom nem lenne elég, hanem azért, mert a marketingre manapság olyan nagy hangsúlyt fektetnek, hogy ha fekete-fehérben nyomtatnánk a kiadványainkat, akkor azonnal kidobnák az emberek. Az általános ingerküszöböt nagyon felvitték, ezért az üzenetünk átadásakor nekünk is tartani kell ezt a szintet. A mi termékünk ugyanaz volt 5000 éve is, de a jó bornak is kell cégér.
Emellett Krisna vágya, hogy a képességeinket használjuk az Ő szolgálatába. A művészetet, kiadványszerkesztést miért ne? Ő mindenkit vonzó, hát legyenek a Róla szóló kiadványok is.
Szóval a koncepcióról beszélgettünk, és közben narancsot és mandarint ettünk, s már ekkor megjegyezte, hogy az illatok miatt nagyon karácsonyi a hangulat. Ezután, hogy fokozzam az érzetet, meggyújtottam egy vanília- és egy fenyőillatú teamécsest. Kellemes esténk volt. Segítette a kreativitást. 🙂

Leave a Reply