Megvolt a Nagy Blogkönyv bemutatója

Megvolt a Nagy Blogkönyv bemutatója. A Tandem Cafeban.

Renáta, könyv szerkesztője fogadta a vendégeket és a szerzőket. Telefonon már többször beszéltünk, személyesen most találkoztunk először. Lelkesen szemlélte (ő és mások is) a sütis tálcákat a kezembe. 🙂

A hivatalos köszöntő után a Csonkahold irodalmi kör tagjai felolvastak a könyvből. Minden szerzőtől egy bejegyzést. Tőlem a Gondolatok az őszinteségről-t. Miután megjött Miles, az ősblogger, elkezdődött a beszélgetés. Az volt az egyetlen kérése, hogy
őt ne fotózzák. Persze, ez baromira nem érdekelt senkit. Még videóztak is. Mivel én képeket nem készítettem, ezért azokaz majd más oldalakon tudjátok megnézni.

A könyvben szereplő 8 blogger között, bár többen is jelen voltak, csak ketten vállaltuk fel a beszélgetést. Apuska meg én. A kérdések szokásosak voltak. Miért kezdtünk blogolni, mennyire befolyásol bennüket a látogatottság, stb. A beszélgetés végén Kornis Mihályt (író) is kihívták a színpadra. Mint kiderült hamarosan a freeblog.hu-n fog majd tevékenykedni. Kifejtette, hogy ugyan még csak fél éve kezdett ismerkedni vele, de mennnyire csodálja a blog műfajt. Provokálta a közönséget, hogy miért nem merik az arcukat, nevüket felvállalni a bloggerek. Izgalmas beszélgetés kerekedett ki belőle. A provokáció hatására végül Suematra „coming out”-ja is megszületett. Kijött a színpadra és elmondta, hogy ő a munkája miatt nem vállalja fel az arcát.

A beszélgetés anyagát felvettem. Letölthető Innen letöltheted. A mérete 18,1 MB és a hossza pedig 1:18:50

Ha szeretnél egy ilyen könyvet magadnak, akkor majd a könyvesboltokban is találkozhatsz vele. De a legjobb, ha a magától a kiadótól, www.konyvonline.hu veszed meg, mert így legalább a kiadónál marad a pénz, s nem kell az bevételen a multikkal osztozniuk.

Ja, az édesség meg mind elfogyott… 🙂

5 thoughts on “Megvolt a Nagy Blogkönyv bemutatója”

  1. Szia! Sajnálom, hogy kihagytam:)

  2. kezemben. bocs.
    amúgy respect :o)

  3. >hogy ő a munkája miatt nem vállalja fel az arcát
    Suematra ehhez képest az iwiwen (egyetlen találat) szépen látszik. szőröstül, bőröstül, hugocskástul, adatlapostul 🙂

  4. Azért az eléggé valószínűtlen, hogy két különböző embernek azonos aliasa és emailcíme legyen. Persze lesz, aki elhiszi.

Leave a Reply