Beszámoló 2008-ról

Szombaton volt az éves Krisna-völgyi beszámoló. Kb 250-en vettek részt rajta. Egy 2 és fél órás prezentáció keretében 12 bhakta tartott előadást. 195 diában foglaltuk össze, hogy mi történt 2008-ban Krisna-völgyben. És be kell vallanom, még engem is lenyűgöz, hogy mennyi minden. 🙂

Az indiai Krisna templomokban az a szokás, hogy évente beszámolót tartanak az oltár előtt, ahol összefoglalják és bemutassák Istennek, hogy mi is csináltak az elmúlt 1 évben. Persze Krisna mindent tud, de ő az odaadásunkat fogadja el, és ez a felajánlás is ezt fejezi ki.

A prezentáció összeállításán mindegyik előadó sokat dolgozott, de a vizuális megjelenítésre 3 napot szántunk. Mondjuk ennek eredményeképpen 64 óra alatt csak néhány órát aludtam, de azt hiszem megérte, mivel nagyon tetszett mindenkinek. Az előadóknak is nagy kihívás volt, hiszen sokan közülök csak első alkalommal csináltak ilyet. De mindegyikük nagyon profin csinálta.

A beszámolót feltöltöttem a Slideshare.net oldalra. És mivel ezt be is lehet rakni más oldalakra, ezért itt is megnézhetitek. Persze nem ugyanaz az élmény, mint élőben volt, és a prezentáció megjelenését sem tudták teljesen konvertálni, de azért remélem így is érezhető Krisna-völgy dinamikus fejlődése. 🙂

Krisna-völgy 2008

View more presentations or upload your own. (tags: krishna new)

One thought on “Beszámoló 2008-ról”

  1. Köszönjük a részletes beszámolót, nagyon szépen fejlődik a farm 🙂 Reméljük, hogy a 2009. évi tervek is mind megvalósulnak!

Leave a Reply